2024. prilis 19. 6500 Baja, Szent Imre tér 5.     1757-2024     www.bajabela.hu Éber Sándor freskója  
Történetünk | Dokumentumok | Diákélet | Kapcsolataink | Elérhetőségünk

  RSS hírek
Webmester


Bélap










E-KRÉTA HELP

E-KRÉTA E-ÜGYINTÉZÉS

Hírek - Információk


Bélás Nap a Bélában 2023. prilis 10.
Most már sok éve, hogy április elején a Bajai III. Béla Gimnázium egy izgalmas és különleges oldalával mutatkozik be: ezen a napon más célból telik meg diákokkal, tanárokkal – egykori bélás diákokkal és tanárokkal-, mint a többi százhetvenkilenc napon.
Sokan sokféle módon készülnek erre a napra. Több tanár előadását állítja össze, illetve hívunk vendégelőadókat is, és az iskola minden osztálya egy saját programot is szervez. Tágabb keretek között lehet gondolkodni: idén volt házasságkötő terem, szabaduló szoba, meditációs bunker, arcfestés és kémia show is. A különböző versenyek és vetélkedők után a sütiházban, a koktélpartin, a Pilvaxban és az Internacionális kávéházban lehetett ejtőzni.
Az idei nap különlegességei közé tartozott például a biológia szertár ritkán látható gyűjteményét bemutató kiállítás; az iskola diáklapja, a Bélap izgalmas irodalmi vetélkedője; Benkő Mónika Autizmusról szóló előadása vagy éppen Lex Orsolya népviseletbemutatója.
Ez a Bélás Nap. Egy nap, amikor az iskola sok meglepetést tartogató ajtajai közül mindenki azon nyit be, amelyiken kedve tartja.